Милен Цветков сгоден?

Милен Цветков реши, че вече е настъпил моментът, в който е редно да се обвърже официално с приятелката си Ивета.Тази информация не е напълно сигурна, докадките се базират на промяната в статуса на водещия във фейсбук. Според социалната мрежа Цветков

2011-10-13 23:02:08
Милен Цветков сгоден?
Милен Цветков реши, че вече е настъпил моментът, в който е редно да се обвърже официално с приятелката си Ивета.Тази информация не е напълно сигурна, докадките се базират на промяната в статуса на водещия във фейсбук. Според социалната мрежа Цветков е "Сгоден за Ивета Гоцова".
 Новината дошла само ден след като двамата се появили заедно на премиерата на филма "Островът". На събитието Ивета била една от малкото, които показали добър вкус, спазвайки изцяло дрес кода "черно официално облекло".
  Припомняме ви, че отношенията между Цветков и Ивета преминаха през доста трудности. До преди година двамата деляха един покрив след, което неочаквано обявиха раздялата си. Явно обаче е било писано пътищата им отново да се пресекат- доказателство за това е последвалото възобновяване на връзката им това лято.В резултат на това тръгна мълвата, че Ивета е бременна, но впоследствие това се оказаха неверни слухове.
  Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия