Вижте какви автомобили ще караме след 15 години

През миналата година известни конструктори казаха, че през 2030 година 60% от населението по света ще живее в големите градове. А тогава се очаква световното население да е около 8 милиарда души. Улиците и булевардите ще бъдат доста натоварени и н

2011-10-13 22:45:21
Вижте какви автомобили ще караме след 15 години
През миналата година известни конструктори казаха, че през 2030 година 60% от населението по света ще живее в големите градове. А тогава се очаква световното население да е около 8 милиарда души.

Улиците и булевардите ще бъдат доста натоварени и натискът върху инфраструктурата ще бъде наистина огромен. Решението на този проблем е да се направи промяна на транспорта - да се създадат малки по размер, но с доста възможности електрически коли.

Вече официално е представена една от бъдещите коли, която е двуместна, има климатик и доста голям багажник. За нея не е проблем да се движи при абсолютно всякакви метеорологични условия.

Автомобилът може да се кара ръчно или да се движи автоматично с помощта на GPS навигация и още няколко други системи.

Другата версия на колата се движи от електродвигатели, които се намират във всяко едно от колелата. Автомобилът може да завива на място и неговите мотори му подсигуряват доста добро спиране. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия