Мъж се оказа зад решетките за стотен път

Преди няколко дни в Порт Сент Луси, Флорида 50-годишен американец бе арестуван за кражба на чорапи и бельо на стойност 174 долара.  Интересното в случая е, че Джоузеф Уилсън бе арестуван за стотен път. Униформените се отзовали на сигнал, пода

2011-10-12 23:05:34
Мъж се оказа зад решетките за стотен път
Преди няколко дни в Порт Сент Луси, Флорида 50-годишен американец бе арестуван за кражба на чорапи и бельо на стойност 174 долара.  Интересното в случая е, че Джоузеф Уилсън бе арестуван за стотен път.

Униформените се отзовали на сигнал, подаден от един от служителите на магазина. Крадецът се опитал да избяга, като връхлетял в наблизо паркирана кола и заповядал на шофьора да пали и да тръгва. Той обаче не го послушал и Уилсън излязъл от колата и тръгнал да бяга. Американецът се скрил между няколко храста и контейнер за боклук, но бил забелязан и в последствие заловен.

При първоначалния разпит Уилсън казал, че е излязъл навън да бяга и просто бил спрял, за да си почине. Накрая обаче направил пълни самопризнания и станало ясно, че той е извършил кражбата в магазина.

Предишните 99 ареста също били за дребни престъпления, признат е за виновен в 35 от случаите. Мъжът споделил, че в момента му е тежко и затова се наложило да краде, за да не остане гладен. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия