Адам Ламбърт подготвя нов албум за 2012 година

Адам Ламбърт обмисля да пусне на музикалния пазар през началото на следващата година своя нов албум. Той в момента усилено работи върху продукта. Адам досега има издаден един албум през 2009 година на име "For Your Entertainment ", койт

2011-10-11 17:19:38
Адам Ламбърт подготвя нов албум за 2012 година
Адам Ламбърт обмисля да пусне на музикалния пазар през началото на следващата година своя нов албум.

Той в момента усилено работи върху продукта. Адам досега има издаден един албум през 2009 година на име "For Your Entertainment ", който само в първата седмица му донесе 198,000 долара. В момента албумът все още се продава като топъл хляб, нищо, че са изминали 2 години.

Ето какво споделя Адам за новия си албум: "Извинявам се за закъснението на албума, но вярвайте ми, заслужава си! Продуктът ще бъде пуснат на пазара през февруари-март месец на следващата година."

Певецът няма търпение да издаде албума си. Той е изключително отдаден на работата и се наслаждава на това, което прави. Все още обаче не се споменава името на продукта.

Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ellieg
преди 12 години

Поправчица ако може :) Албума вече си има име - TRESSPASSING, а първият сингъл който ще падне от него е Better Than I know Myself! Адам няма търпение да го издаде, а ние нямаме търпение да го чуем!!!! :) Той е невероятен!!!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия