Софиянци vs. провинциалисти

Според вас възможно ли е една игра да накара софиянците и провинциалистите да са против едни други? Ако не сте сигурни, може и вие да поиграете на www.Sofiawars.com и да опознаете живота в столицата и в провинциалните градове и села. Там вие ще по

2011-10-11 10:22:56
Софиянци vs. провинциалисти
Според вас възможно ли е една игра да накара софиянците и провинциалистите да са против едни други? Ако не сте сигурни, може и вие да поиграете на www.Sofiawars.com и да опознаете живота в столицата и в провинциалните градове и села.

Там вие ще попаднете във виртуална София, където ще видите доста познати места и улици и ще имате възможността да се срещнете с известни личности. Ще може да участвате и в битките за надмощие над станциите на метрото и кварталите в столицата.

Изборите наближават и в играта има Съвет, където играчите могат да се кандидатират за съветници, а останалите играчи имат възможността да гласуват за тях. След като минат изборите, тези, които имат най-много гласове, ще поведат останалите в битката за София.

В момента голяма част от столицата е в ръцете на подлите брокери, опасните мафиоти и алчните рушветчии. По някое време хората от провинцията ще се сблъскат със столичаните и тогава и двете страни ще трябва да отстояват личните си интереси.

Когато участникът си стъпи на краката, той има възможност да стане собственик на лично жилище, автомобил, домашни животни и т.н.

Играта има доста приятен интерфейс, в нея има весели карикатури, шеговити ситуации и иронични личности. Целта й е да осмее познатите ни български стереотипи и да ни покаже ясно защо те не би трябвало да смущават нашето ежедневие.

Играта стартира на 22.07.2011 година и до момента има над 15 000 активни играчи. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия