Практикуването на йога може да ви докара до оргазъм

Знаете ли, че някои йога техники са в състояние да ви докарат до кратък оргазъм? Учителите по йога твърдят, че това е напълно възможно. Асана Падмасана(по-известен като Лотос) е позата, която причинява най-лесно оргазъм. При нея човек е в седнало

2011-10-11 00:43:48
Практикуването на йога може да ви докара до оргазъм
Знаете ли, че някои йога техники са в състояние да ви докарат до кратък оргазъм? Учителите по йога твърдят, че това е напълно възможно. Асана Падмасана(по-известен като Лотос) е позата, която причинява най-лесно оргазъм.

При нея човек е в седнало положение, като стъпалата на краката са поставени върху срещуположните бедра, петите се допират под пъпа, а ръцете се намират върху тях (доста наподобява седенето по турски).

Човек може да достигне до оргазъм, понеже при изпълнението на този асан се третират гениталиите и вагиналните мускули. За да е по-голям и сигурен ефектът, човек трябва да практикува йога на тихо и спокойно място.

Съществува тантрична йога, която помага на хората да си доставят сексуално удоволствие без интимен партньор. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия