Жените вече нямат нужда от половинка, за да си имат дете

Все повече представителки на нежния пол си търсят донори на сперма в интернет пространството. Те искат да станат майки, но все още не са намерили мъжа за себе си, затова си решават проблема по този начин. 25% от дамите, които търсят донори на спе

2011-10-10 23:59:10
Жените вече нямат нужда от половинка, за да си имат дете
Все повече представителки на нежния пол си търсят донори на сперма в интернет пространството. Те искат да станат майки, но все още не са намерили мъжа за себе си, затова си решават проблема по този начин.

25% от дамите, които търсят донори на сперма, са под 25-годишна възраст. В предназначените за това сайтове, мъжете дава лична информация за себе си и няколко снимки.

20-годишно момиче споделило, че от тийнейджърка си мечтае за наследници. Тя е била бременна, но е направила спонтанен аборт. Малко след неприятния инцидент младата дама се разделили с половинката си. Тя обаче смята, че е готова да бъда майка, има стабилна работа, достатъчно свободно време и лично жилище. Момичето е сигурно, че може да осигури всичко необходимо на своето дете, така че не вижда защо трябва да чака да създаде нова връзка, като може да сбъдне мечтата си значително по-рано.

1-2% от пациентките, които са в лицензирани ин-витро клиники, са под 25-годишна възраст. В интернет обаче има доста обяви и е вероятно броят на жените, които използват нерегламентирани канали, да е значително по-голям.
Тези обяви може да се окажат изключително опасни, защото спермата не може да бъде изследвана и може да докара на жената проблеми със здравето. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия