Ники Кънчев в ролята на Супермен

Господин „Стани Богат”- Ники Кънчев ще напусне уютното си студио, за да си направи ново такова, само че на колела. От днес следобяд стартира новото шоу- „Ники Кънчев под наем”. Както повечето от вас, вече знаят Кънчев ще се вж

2011-10-10 18:37:48
Ники Кънчев в ролята на Супермен
Господин „Стани Богат”- Ники Кънчев ще напусне уютното си студио, за да си направи ново такова, само че на колела. От днес следобяд стартира новото шоу- „Ники Кънчев под наем”. Както повечето от вас, вече знаят Кънчев ще се вживее в ролята на Супермен, за да помага на изпаднали в трудно положение хора.
  Ники ще си има личен шофьор- ексцентричната оранжевокоска Ади. Тя ще кара вълшебния бус-студио,  с който Кънчев ще обикаля различни райони на страната, за да помага на „бедстващи” хора.

 Една от най-интересните участнички в шоуто е полякиня. Момичето, било изоставено от приятеля си, когато била бременна в петия месец. Това й се случвало за втори път. Вече имала едно дете от българин, който постъпил по същия безотговорен начин. Ники Кънчев бил помолен да присъства на раждането на второто  дете на полякинята, за да й окаже онази морална подкрепа, която би следвало да получи от бащата на детето.

  Ники влага големи надежди в новото си начинание. Силно вярва че заедно с екипа си ще вдъхне кураж и сили на много хора, преминаващи през тежки  периоди. Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия