Шварценегер и Сталийски със съвместни спортни проекти в България

Когато вчера се появи на ВИП-а на летище София, Арнолд Шварценегер бе придружен от Александър Сталийски, президент на  българската федерация по културизъм и фитнес, който е и член на организационния комитет на състезанието ‘Арнолд клас

2011-10-10 14:49:43
Шварценегер и Сталийски със съвместни спортни проекти в България
Когато вчера се появи на ВИП-а на летище София, Арнолд Шварценегер бе придружен от Александър Сталийски, президент на  българската федерация по културизъм и фитнес, който е и член на организационния комитет на състезанието ‘Арнолд класик’.

Двамата пристигнаха заедно от Мадрид, където   в петък се състоя вечеря, на която присъстваше и  президентът на Международната федерация по културизъм - Рафаел Сантонха.

Явно, Арни бе започнал да планира проекти в България, още преди пристигането си у нас. Александър Сталийски е бил лично поканен от  холовудския актьор, който  на вечерята е завел и големия си син.

Шварценегер и Сталаийски са обсъдили подробно развитието на спорта у нас. Идеята им е в бъдеще заедно да организират спортни инициативи, свързани с  откритите фитнес площадки.  Нашият спортист е разказал на Терминатора  подробно за България.

Когато Сталийски и Шварценегер пристигнаха вчера на летище София, те изглеждаха  като близки приятели. 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия