Холандски и датски университети дават втори шанс на наши студенти

Втори шанс получават младежите, които, по една или друга причина,  не са успели да се класират за чужди университети от месец септември. Холандски и датски ВУЗ-ове  обявиха оферти за прием от месец февруари. От това предложение ще с

2011-10-10 14:23:55
Холандски и датски университети дават втори шанс на наши студенти
Втори шанс получават младежите, които, по една или друга причина,  не са успели да се класират за чужди университети от месец септември.

Холандски и датски ВУЗ-ове  обявиха оферти за прием от месец февруари. От това предложение ще се възползват предимно българи, които не са успели да подадат навреме документи и са започнали  вече да следват  у нас. Още от миналата година се забелязва  увеличение на броя на такива студенти.

През уикенда се състоя  изложението ‘Отворено образование’.  Нашата страна отново успя да изненада английските университети. Установи се, че  България е една от малкото страни , където броят на  желаещите да учат на Острова не намалява, въпреки скока на таксите. Цените вече са нараснали тройно, но  явно това няма да попречи  на младежите да реализират мечтите си.

Разбира се, много от тях ще бъдат принудени да изтеглят кредит. Най-желаните специалности са икономика, международни отношения и компютърни науки. Има бум и в правото,  психологията и биологията. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия