Пол Маккартни- младоженец за трети път

 Пол Маккартни ще се врече във вярност за трети път през живота си. Избраницата на музикалната легенда е 51-годишната американска бизнесдама Нанси Шевъл. За нея това ще бъде втори брак.   Нанси е била омъжена за адвоката Брус Блейкман в пр

2011-10-09 14:21:38
Пол Маккартни- младоженец за трети път
 Пол Маккартни ще се врече във вярност за трети път през живота си. Избраницата на музикалната легенда е 51-годишната американска бизнесдама Нанси Шевъл. За нея това ще бъде втори брак.
  Нанси е била омъжена за адвоката Брус Блейкман в продължение на 20 години. От него тя има 19- годишен син. За сър Пол Маккартни това е трети брак. Първата му съпруга умира от рак края на 90-те години.
   Преди 5 години, през 2006 година Маккартни започва дълъг развод с тогавашната си съпруга Хедър Милс. Въпреки че разтрогването на браки им му коства доста нерви и не малко средства /24 хиляди британски лири/, Пол явно е съхранил вярата си в истинската любов.
  С бъдещата си съпруга г-н Маккартни се познава повече от добре. Двамата са били съседи в продължение на около 20 години. Имотите им в Лонг айлънд са били буквално един до до друг.
  Отношенията по между им се задълбочават през 2007 година. Тогава Пол подарява на избраницата си скъп пръстен на „Картие”. Стойността на бижуто била 400 хиляди британски лири.
  Въпреки завидното благосъстояние и на двамата, Пол и Нанси са решили сватбата да бъде съвсем скромна. Явно третото бракосъчетание на музикалната легенда няма да напомня по пищност предходната му сватба, която му струва 1.5 милиона британски лири.
  Подробностите около сватбата се пазят в пълна тайна. Според някои, именно днес двамата ще се врекат във вечна вярност един на друг. Най-вероятно церемонията ще бъде  на същото място, на което Пол е сключил брак с Линда преди цели 42 години. По думите на бъдещите съпрузи сватбата ще бъде наистина в много тесен кръг, а броят на поканените надали щял да надхвърли 30.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия