Полегнал на пътя слон блокира магистрала във Великобритания

Полегнал на пътя африкански слон на име Файв блокира автомагистрала във Великобритания. Животното, тежащо над 5,5 тона, решило да напусне сафари парка, разположен в Западен Мидленд, и да подремне малко на шосето. Това пък предизвикало колони о

2011-10-09 13:44:36
Полегнал на пътя слон блокира магистрала във Великобритания
Полегнал на пътя африкански слон на име Файв блокира автомагистрала във Великобритания.

Животното, тежащо над 5,5 тона, решило да напусне сафари парка, разположен в Западен Мидленд, и да подремне малко на шосето. Това пък предизвикало колони от автомобили и от двете страни на пътя, които в продължение на часове седяли и чакали слонът да се помести.

„Мисля, че слънцето и топлото време му дойдоха малко в повече. Предполагам, че той се е почувствал уморен и е решил да полегне там, където се е намирал в този момент. Когато аз пристигнах на мястото, вече се беше образувала огромна опашка от автомобили, която постоянно нарастваше. Веднага щом Файв се събуди, той се огледало наоколо и сякаш се почуди каква е тази суетня около него. Беше наистина много забавно, до края на деня се смяхме на случката”, коментира за “Daily Mail” един от служителите на сафари парка, в който се грижат за слона.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия