Край на филмите за Мистър Бийн

Британският актьор Роуън Аткинсън разкри, че не възнамерява да участва в повече филми за популярния телевизионен и филмов персонаж Мистър Бийн. Въпреки че това е ролята, направила го истински известен, 56-годишният актьор смята, че с героят му

2011-10-09 13:11:59
Край на филмите за Мистър Бийн
Британският актьор Роуън Аткинсън разкри, че не възнамерява да участва в повече филми за популярния телевизионен и филмов персонаж Мистър Бийн.

Въпреки че това е ролята, направила го истински известен, 56-годишният актьор смята, че с героят му е вече свършено. Той иска Мистър Бийн да бъде запомнен такъв, какъвто е бил през годините – тих, вдетиен, безкрайно комичен и... сравнително млад.

„Винаги съм възприемал Мистър Бийн като една неостаряваща и неподвластна на времето фигура. Не искам той да остарява, но ако продължа да го играя, това непременно ще се случи, без значение дали това ни харесва или не. Искам Мистър Бийн да бъде запомнен такъв, какъвто беше преди около 5-10 години”, разкри в интервю за BBC радио Аткинсън.

За първи път любимият на милиони зрители по света комичен персонаж се появи на малкия екран през 1990 г. По-късно бе създадена и анимационна поредица за приключенията му, а през 1997 г. и 2007 г. се появиха и пълнометражни ленти, посветени на Мистър Бийн.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия