Отлага ли се краят на света?

Краят на света май се отлага.  Прочутата комета на Еленин, с която различни проповедници на Апокалипсиса свързват края на  нашия свят, по всяка вероятност напълно се е разрушила - това предадоха световни агенции. Кометата няма да до

2011-10-08 21:54:49
Отлага ли се краят на света?
Краят на света май се отлага.  Прочутата комета на Еленин, с която различни проповедници на Апокалипсиса свързват края на  нашия свят, по всяка вероятност напълно се е разрушила - това предадоха световни агенции.

Кометата няма да долети до точката на максимално сближаване със Земята е и мнението на откривателят й, руският астроном Леонид  Еленин.

Кометата трябваше да се появи на снимките на космическата слънчева обсерватория SOHO, но нея я няма.Както изглежда,  страховитата комета се е разпаднала преди да достигне до Земята.  Възможно е, все пак,  астрономите да  успея да видят с наземните телескопи някои фрагменти от   нея, които продължават по същата орбита.

Кометата С/2010  Х1 /Elenin/ беше открита от руския астроном през декември 2010 година. Тя неочаквано стана много известна, след като бе свързана с предполагаемия край на света през 2012 година.  Предсказваше се, че с наближаването й към нашата планета, на Земята ще настъпи глобална катастрофа.  
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия