Както вече съобщихме, легендарните музиканти от  ‘Queen’  май  най-сериозно  обмислят предложението на Брайън Мей, ексцентричната певица Лейди Гага да стане солист на групата.  Феновете на бандата  бяха сюрпризирани от  новината, която предизвика полярни реакции.

Някои смятат това за пълен абсурд, като твърдят, че Роби Уилямс пее  много по-добре пресните на Фреди Меркюри, докато други смятат, че Гага може да върне силата на ‘Queen’ от доброто старо време.

След смъртта на Фреди, солист на групата 5 години беше Пол Роджърс. Сега, обаче, музикантите търсят нов солист,  за да могат  да направят турне.

Според Брайън Мей, музикантите получават различни оферти за нови солисти, но той твърди, че е работил с Лейди Гага и тя е много творческа личност и не само певец - тя сама пише песните си.

Лайди Гага все още се пази от официални  изявления, но смята, че ще може да се справи, особено при положение, че обожава ‘Queen’  и групата е имала огромно въздействие върху нея.

Легендарните музиканти от британската група имат идея да направят телевизионно предаване, за което да запишат хитове на групата с различни певци.
Автор: Тони