Ашли Грийн иска да е новото момиче на Джеймс Бонд

Американската актриса Ашли Грийн, популярна най-вече с участието си във вампирската поредица „Здрач”, разкри, че би искала да е новото момиче в предстоящия филм за Джеймс Бонд. 24-годишната звезда призна в свое скорошно интервю, че

2011-10-07 19:11:08
Ашли Грийн иска да е новото момиче на Джеймс Бонд
Американската актриса Ашли Грийн, популярна най-вече с участието си във вампирската поредица „Здрач”, разкри, че би искала да е новото момиче в предстоящия филм за Джеймс Бонд.

24-годишната звезда призна в свое скорошно интервю, че си пада по екшън лентите и иска да участва именно в такива проекти. Разбира се, тя се радва, че е имала възможността да бъде част от „Здрач”, но вече й се иска да се преориентира към нов тип филми.

„Би било страхотно, ако мога да бъда новото момиче на Бонд. Обичам екшъните и от части съм запозната със заснемането на подобни сцени, тъй като и в „Здрач” сме имали такива”, заяви Грийн.

Новият филм за Агент 007 се очаква на големия екран през ноември на 2012 година. Той ще бъде режисиран от Сам Мендес, а в главната роля отново ще видим британския актьор Даниел Крейг.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия