Какво трябва да знаем относно бившите приятелка на нашия любим?

Някои представители на силния пол обичат да говорят за бившите си приятелки. Но как трябва да реагира настоящата му приятелка? Дали да се отдръпне от него или да слуша внимателно, без да коментира, като сама си прави съответните изводи? Вижте няколко

2011-10-07 17:09:13
Какво трябва да знаем относно бившите приятелка на нашия любим?
Някои представители на силния пол обичат да говорят за бившите си приятелки. Но как трябва да реагира настоящата му приятелка? Дали да се отдръпне от него или да слуша внимателно, без да коментира, като сама си прави съответните изводи? Вижте няколко съвета относно това как дамите трябва да използват получената информация:

1. Ако той е прекалено откровен, кажете му да спре. Може и да си направите някакви изводи, ако чуете прекалено лични неща, свързани с бившата му връзка, но надали ще искате да чуете излишни интимни подробности.

2. Внимателно слушайте какво говори за бившите си приятелки. Всичките ли са виновни за това, че връзката им е приключила? Ако той обвинява само тях, почти 100% е сигурно, че и във вашата връзка, вие винаги ще сте виновна, а той ще е света вода ненапита. Той смята, че любовта носи повече мъка, отколкото радостни мигове. Дори връзката ви да е безпроблемна, той ще намери начин да си създаде проблеми, които да разнообразяват ежедневието ви. Ако често и в подробности разказва как се е разделил с последната си приятелка, явно той все още има някакви чувства към нея, което не означава, че трябва да го оставите, все пак те са се разделили, нормално е известен период след това все още да има чувства, които избледняват с всеки изминал ден.

3. Той говори за нея почти всеки ден? Може би е натрупал прекалено много обида и негативни чувства и като нищо вие ще станете жертва на неговата омраза. Вие сами решете дали ще ревнувате от това, което той говори за нея или просто ще игнорирате тази тема. Запомнете най-важното - каквото и да говори за бившите си приятелки, те са минало, а вие сте неговото настояще и бъдеще!

4. Директно го питайте защо толкова подробно ви споделя за миналите си връзки. Мъжете не обичат да правят намеци и ако ви кажат, че го правят, за да знаете всичко за техния живот, просто им повярвайте, не ви лъжат.

5. Разберете колко дълга е била предишната му връзка, за да знаете колко сериозно приема вашите взаимоотношения. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия