Лейди Гага става вокалистка на “Queen”?

Световноизвестната изпълнителка Лейди Гага е на път да се превърне в новата вокалистка на легендарната британска рок група “Queen”, съобщават американските издания. От няколко дни обикалят слухове, че китаристът на бандата Брайън Ме

2011-10-06 12:30:41
Лейди Гага става вокалистка на “Queen”?
Световноизвестната изпълнителка Лейди Гага е на път да се превърне в новата вокалистка на легендарната британска рок група “Queen”, съобщават американските издания.

От няколко дни обикалят слухове, че китаристът на бандата Брайън Мей вече на няколко пъти се е свързвал с 25-годишната певица, отправяйки й най-официално предложение да направи турне с тях. Вчера самият музикант призна, че е разговарял с ексцентричната изпълнителка именно по този въпрос.

„С Роджър обсъдихме възможността да направим ново световно турне. Но имаме един проблем и това е липсата на вокалист. Получаваме много предложения от хора, които искат да работят с нас. Аз обаче съм работил с Лейди Гага и смятам, че тя би била най-подходящият избор. Вече разговарях по въпроса с нея. Тя не е просто изпълнител, тя е истински творец”, заяви пред “Daily Express” Брайън Мей.

Първият фронтмен на “Queen” Фреди Меркюри почина през 1991 г. През 2004 г. той бе заменен от Пол Роджър. Неговият договор с бандата обаче изтече преди 2 години.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия