Вижте кои са типовете жени, които могат да ви разделят с любимия

Всеки, който е имал сериозна връзка, знае, че за да просъществува тя, влюбената двойка трябва да полага доста усилия и да прави известна доза компромиси. За съжаление, често се намира някой (по-често това е представителка на нежния пол), който да раз

2011-10-04 23:31:33
Вижте кои са типовете жени, които могат да ви разделят с любимия
Всеки, който е имал сериозна връзка, знае, че за да просъществува тя, влюбената двойка трябва да полага доста усилия и да прави известна доза компромиси. За съжаление, често се намира някой (по-често това е представителка на нежния пол), който да развали идилията в любовта.
Вижте типовете жени, които са в състояние да провалят вашите взаимоотношения, като често го правят без да го искат:

1. Приятелките - ако вашият любим е заобиколен от приятелки, често това може да ви дразни и да имате скандали на тази тема. Често се случва те да организират своето време, оттам неговото, а оттам и вашето, а това определено няма как да ви допадне. Ако са му много близки, ще трябва да дадете всичко от себе си, за да им се харесате, защото тяхното негативно мнение за вас, може да сложи край на връзката ви.

2. Жената, която обича да краде чужди мъже - има дами, които си падат по заетите представители на силния пол. Те успяват да убедят сами себе си, че имате нездравословен брачен живот и не е проблем той да бъде развален (често си мислят, че ви правят услуга, като ви разведат с вашата "ужасна" съпруга).

3. Тя е майка на неговите деца - ако вашият любим има деца от друга жена, нямам как тя да не присъства постоянно в живота му, от вас зависи дали ще намерите сили и място да я приемете.

4. Госпожа перфекционизъм - тя обича всичко около нея да е перфектно, мрази недостатъците. Подкрепя своя любим, грижи се за децата, за чистотата у дома, не изоставя и кариерата - изобщо тя е жена-мечта. Ако обаче вие започнете да се сравнявате с нея и да се подценявате, неизбежно ще доведете връзката си към своя край, защото мъжете не обичат несигурни жени, които постоянно намират и изтъкват някакви недостатъци. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия