Какви мъже търсят жените?

Проучване на OnePoll, проведено сред 3000 представителки на нежния пол от Великобритания, даде отговор на въпроса, какви мъже търсят жените. Противно на очакванията, в днешно време дамите са далеч от идеализирането на представата за перфектния

2011-10-04 22:05:12
Какви мъже търсят жените?
Проучване на OnePoll, проведено сред 3000 представителки на нежния пол от Великобритания, даде отговор на въпроса, какви мъже търсят жените.

Противно на очакванията, в днешно време дамите са далеч от идеализирането на представата за перфектния брачен партньор. 60% от жените смятат, че е достатъчно мъжът до тях да е със задоволителен външен вид – не особено красив, но не и твърде грозен.

Перфектният партньор според представителките на нежния пол е на възраст между 30 и 45 години, висок е около 177-178 см. и е с тъмна коса. Той е добър готвач, работи на пълно работно време и работата му изисква от него да проявява творчество.

Красавците, твърде високите мъже, както и богаташите вече не са на мода... или поне не сред жените във Великобритания. Едва една на всеки пет от тях признава, че държи на външния вид и тлъстата банкова сметка.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия