Японец остави 130 000 долара в тоалетна, искал да ги дари

Неизвестен японец остави 130 000 долара в тоалетна, тъй като той сам нямал какво да ги прави, затова предпочитал да ги дари, за да подпомогне пострадалите от природните бедствия в страната през месец март. По-рано тази седмица служителите в кме

2011-10-02 12:26:48
Японец остави 130 000 долара в тоалетна, искал да ги дари
Неизвестен японец остави 130 000 долара в тоалетна, тъй като той сам нямал какво да ги прави, затова предпочитал да ги дари, за да подпомогне пострадалите от природните бедствия в страната през месец март.

По-рано тази седмица служителите в кметството на град Сакадо открили в тоалетната за хора в неравностойно положение найлоново пликче, в което били оставени 10 милиона японски йени, и една бележка, поставена до него, която гласяла: „Аз съм самотен, нямам никакво бъдеще, затова използвайте тези пари, за да помогнете на хората от Тохоку”.

Регионът Тохоку пострада най-много от силното земетресение на 11 март и последвалите след това огромни вълни цунами, които извадиха от строя атомната електроцентрала „Фукушима-1”. В резултат на опустошителните природни бедствия в района загинаха над 20 000 души.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия