Жените изпитват постоянно чувство на вина

Огромна част от жените изпитват постоянно чувство на вина, сочат резултатите от изследване на психолози от Колумбийския университет в Ню Йорк. Оказва се, че цели 87% от дамите на възраст между 34 и 48 години постоянно се тормозят от мисълта, ч

2011-10-01 14:00:47
Жените изпитват постоянно чувство на вина
Огромна част от жените изпитват постоянно чувство на вина, сочат резултатите от изследване на психолози от Колумбийския университет в Ню Йорк.

Оказва се, че цели 87% от дамите на възраст между 34 и 48 години постоянно се тормозят от мисълта, че не са направили нещо правилно.

Най-често представителките на нежния пол изпитват вина заради изпуснатата тренировка във фитнеса. По-назад не остава и гледането на телевизия през уикенда вместо вършенето на домашните задължения. Огромно чувство на вина при жените предизвиква също тъпченето с нездравословна храна – чипсове, бургери, пици, пържени картофки.

Не са малко представителките на нежната половина от човечеството, които вътрешно се измъчват, след като откажат секс на партньора си. Голяма част от жените изпитват вина, когато трябва да останат в работата си до по-късно, или пък, когато се налага да напуснат по-рано работното си място, за да се погрижат за семейните си задължения.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия