Край на скатаването по терена

Скатаването на футболистите по терена е на път да се превърне в част от миналото – немската компания за производство на спортни стоки “Adidas” ще предложи на пазара бутонки, които ще отчитат дейността на играчите. Футболните

2011-10-01 13:12:42
Край на скатаването по терена
Скатаването на футболистите по терена е на път да се превърне в част от миналото – немската компания за производство на спортни стоки “Adidas” ще предложи на пазара бутонки, които ще отчитат дейността на играчите.

Футболните обувки “Adizero f50” ще събират и предават информация на треньора за това кой колко се е раздавал на терена – с каква скорост е тичал, брой на спринтовете, изминатите разстояние и други.

Уникалните по рода си бутонки ще бъдат достъпни не само за професионалните футболисти, но и за всеки друг, който иска сам да отчита спортните си постижения. Притежателите на “Adizero f50” ще могат да сравняват своите показатели с тези на световни футболни величия от ранга на Лео Меси, които ще публикуват резултатите си на специално създадена за целта фен страница във Facebook.

Новите спортни обувки на “Adidas” се очакват на пазара през ноември.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия