Саймън Кауъл все още дава пари на бивши любовници

Саймън Кауъл не е особено известен с щедростта си. Въпреки това негов близък споделил с папарак, че звездата все още давал джобни пари на бивши гаджета с цел да не се чувстват зле, а и може би да не казват неприлични тайни на медиите. Собствен

2011-09-26 22:59:06
Саймън Кауъл все още дава пари на бивши любовници
Саймън Кауъл не е особено известен с щедростта си.

Въпреки това негов близък споделил с папарак, че звездата все още давал джобни пари на бивши гаджета с цел да не се чувстват зле, а и може би да не казват неприлични тайни на медиите.

Собственикът на предаването "The X Factor" не признава да прави подобно нещо, а и дори да дава пари на бившите си приятелки, това не е в разрез с какъвто и да е закон. Негови бивши любовни партньорки, които са известни на медиите, са поп певицата Синита, ТВ звездата Тери Сиймор и Джаки Клейр.

Според думите на известен американски таблоид Саймън Кауъл е казал следното: "Не го правя по задължение, а защото мисля че е правилното нещо. Просто искам да са щастливи, защото имам хубави спомени с повечето от тях."

Трудно е да се повярва, че точно той би изрекъл тези думи като се има предвид, че е известен с това, че е доста груб и студен.

Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия