Шиниъд О'Конър обмисля как да сложи край на живота си

Гостувалата наскоро у нас 44-годишна  ирландска  певица Шиниъд О’Конър е изпаднала в жестока депресия.  Певицата, с бръсната в миналото глава, е в толкова тежко положение, че  решила да сложи край на живота си и дори обми

2011-09-25 15:14:00
Шиниъд О'Конър обмисля как да сложи край на живота си
Гостувалата наскоро у нас 44-годишна  ирландска  певица Шиниъд О’Конър е изпаднала в жестока депресия.  Певицата, с бръсната в миналото глава, е в толкова тежко положение, че  решила да сложи край на живота си и дори обмисляла как да направи това най-безболезнено.

Звездата е споделила мислите си в социалната мрежа  Туитър.  Тя е категорична, че вече не се чувства нужна на света. Вина за  състоянието на Шиниъд  има,  вероятно, и  нейният психоаналитик, който й наговорил какви ли не неща при поредното й посещение при него, включително, че не била добра майка, защото говорела откровено за секс.

Ирландката има вече зад гърба си един опит за самоубийство през 1999 година, когато през месец март,  вместо да празнува рождения си ден, се опитала да сложи край на живота си.
Тогава причината за депресията на певицата  били проблемите й с тогавашния й интимен партньор.

Преди няколко месеца ШиниъдО’Конър се е разделила и с третия си съпруг, Стив Кууни, който е китарист в бандата й.  Познатите и приятелите й са на  мнение, че това съсипва звездата, която е жадна за внимание и любов. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия