Тийнейджър улови 362-килограмов алигатор на въдицата си

Американски тийнейджър улови 362-килограмов алигатор на въдицата си. 19-годишният Тим Стро и семейството му, което от дълги години се занимава с лов на алигатори, отишли да търсят едрото влечуго, след като научили, че то е било забелязано в рек

2011-09-24 12:48:36
Тийнейджър улови 362-килограмов алигатор на въдицата си
Американски тийнейджър улови 362-килограмов алигатор на въдицата си.

19-годишният Тим Стро и семейството му, което от дълги години се занимава с лов на алигатори, отишли да търсят едрото влечуго, след като научили, че то е било забелязано в реката Сейнт Луси край Флорида.

След като прекарали около един час в чакане на огромния крокодил, той най-накрая се появил и захапал въдицата на Тим, която, за разлика от тези на майка му и баща му, не била специално приспособена за лов на алигатори, а била собственоръчно направена от него. Момчето обаче започнало без колебание да придърпва влечугото към лодката си. Когато алигаторът заел благоприятна позиция, бащата на Тим го прострелял с харпуна си, след което всички заедно го вкарали в лодката си и го откарали до брега.

Сега 19-годишният младеж възнамерява да препарира главата на крокодила и да окичи стаята си с нея, като трофей от успешния лов. Майката на Тим пък планира да напълни фризера с месо от влечугото, както и да направи абажури от краката му.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия