Мадона - лице на сайт за запознанства?

‘Материалното момиче’, Мадона, наскоро е получила покана да стане лице на необикновен сайт за запознанства.  Идеята била 53-годишната певица да стане вдъхновение за ‘пумите’ - зрели жени, които, също като нея, предпочи

2011-09-23 16:04:38
Мадона - лице на сайт за запознанства?
‘Материалното момиче’, Мадона, наскоро е получила покана да стане лице на необикновен сайт за запознанства.  Идеята била 53-годишната певица да стане вдъхновение за ‘пумите’ - зрели жени, които, също като нея, предпочитат доста по-млади мъже.  

Като начало за сътрудничеството си попрезрялата певица ще получи 300 000 долара. Според собствениците на сайта, Мадона е със сигурност най-добрият избор, като се има предвид, че тя извъртя ред  свалки с 30-тина години по-млади от нея момчета. А последната й забивка е 24-годишният френски танцьор Брахим Зайбат.

Евентуалният нов работодател на звездата  има желание тя  да запише специална песен за следващия Ден на влюбените. Ако пък ‘Химнът на пумите’ се издигне  на върха на класациите,  към хонорара й ще бъдат добавени още 200 000 долара. Ако пък клипът на парчето бъде гледан над милион пъти в YouTube.com, възнаграждението на певицата ще нарасне с още
 550 000 .


Сайтът Cougarlife.com /в превод - ‘живот на пума’/ е първата онлайн агенция за запознанства на жени в разцвета на силите си с млади  мъже, които на възраст могат да им бъдат синове.  Може и да звучи невероятно, но сайтът вече е набрал два милиона привърженици. 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия