Джули Боуен на корицата на списанието "More"

Носителката тазгодишната награда Еми за най-добра поддържаща женска роля в комедиен сериал, Джули Боуен,  се снима за септемврийската корица на списанието "More". Актрисата, участваща в сериала "Съвременно семейство", кой

2011-09-22 17:02:00
Джули Боуен на корицата на списанието
Носителката тазгодишната награда Еми за най-добра поддържаща женска роля в комедиен сериал, Джули Боуен,  се снима за септемврийската корица на списанието "More".

Актрисата, участваща в сериала "Съвременно семейство", който също взе награда тази година, даде дълго интервю за изданието, в което сподели за своето участие в продукцията, за живота си като майка на близнаци и за Холивуд.

Ето и какво споделя тя самата за майчинството: "Досега имахме едно дете със Скот - сина ни Оливър, но когато се родиха другите ни два сина близнаци, направо се побърках. Нямам време за нищо, особено да се поддържам и това ме натъжава. Плача често, децата вкъщи са като луди, малки пияници."

За ролята й на Клеър Дънфи, Джули казва: "Аз наистина съм свързана с тази жена. Приличаме си. Тя може да изглежда студена, но обича семейството си, просто понякога е прекалено изтощена."

Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия