Майли Сайръс подкрепя австралийска кампания за опазване на околната среда

Майли Сайръс се присъедини и подкрепи австралийска кампания за опазване на околната среда, която се стреми да прекрати продължаването на строителните дейности по крайбрежните зони на острова Филип в щата Виктория. Приятелят й, Лиам Хемсуърт, който

2011-09-22 16:08:38
Майли Сайръс подкрепя австралийска кампания за опазване на околната среда
Майли Сайръс се присъедини и подкрепи австралийска кампания за опазване на околната среда, която се стреми да прекрати продължаването на строителните дейности по крайбрежните зони на острова Филип в щата Виктория.

Приятелят й, Лиам Хемсуърт, който е израснал в тази част на страната, много страда за красотите, които скоро ако не се направи нещо, няма да могат да се видят от хората. Поради тази причина Сайръс подкрепи кампанията с надеждата поне малко да допринесе за запазването на дивите части на острова.

Еколозите се борят с всички сили да спрат построяването на 23 акра от островните земи с различни сгради.

В своя профил в Twitter Майли моли всичките си фенове по какъвто и да се начин да се опитат да разпространят навсякъде информацията за това безумие на австралийския остров.

Тя пише следното: "Островът Филип е едно магическо място, ще е голям срам да го променим нарочно и да го засипем с бетон.

Ето няколко снимки на прекрасния остров:






  Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия