Парис Хилтън изработи 228 часа общественополезен труд

Парис Хилтън вече може да си отдъхне от проблемите с кокаина, които тя сама си създаде, след като изпълни 228 часа общественополезен труд. Звездата бе арестувана през 2010 година в Лас Вегас след като малко пакетче с кокаин изпадна от чантата й пр

2011-09-21 13:29:35
Парис Хилтън изработи 228 часа общественополезен труд
Парис Хилтън вече може да си отдъхне от проблемите с кокаина, които тя сама си създаде, след като изпълни 228 часа общественополезен труд.

Звездата бе арестувана през 2010 година в Лас Вегас след като малко пакетче с кокаин изпадна от чантата й пред полицейски офицер, когато била спряна от него с колата.

Парис сключи сделка с прокуратурата през септември месец миналата година като се призна за виновна по две обвинения за притежание на наркотици и възпрепядстване на работата на полицейски офицер. Бе й наредено да извърши  200 часа общественополезен труд, да плати 2 000 долара глоба и да се запише в интензивна програма за хора злоупотребили с наркотични вещества.

Вчера през деня красавицата изненадала съдията в Син Сити, където предала своя доклад, в който пишело, че изработила допълнително 28 часа общественополезен труд и показала, че се е отнесла отговорна към случая. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия