Мъжете имат недостатъци, на които се дразнят почти всички представителки на нежния пол. Те обичат да заглеждат красиви жени, да ходят на стриптийз клубове, да излизат по мъжки и да си говорят глупости, да се закачат и флиртуват. Вижте кои са най-често срещаните неща, които не се харесват на дамите, но са закодирани в мъжките мозъци:

1. Харесва им да са кумири - всеки мъж обича, когато неговата половинка го смята за силен, умен, секси и преуспял. Повечето мъже смятат, че те са по-умните в двойката.

2. Заглеждат се - представителите на силния пол не могат да се контролират, когато покрай тях мине красива жена. Но дамите не бива да се сърдят на приятелите си за това тяхно вродено чувство, стига заглеждането да е в границите на нормално, няма какво да се притесняват.

3. Склонни са към изневяра - въпреки че им се иска, повечето мъже нямат смелост да изневерят на половинката си. Те биха го направили, ако са сигурни, че тяхната приятелка няма да разбере за случилото се. Но е факт, че понякога мислят или мечтаят за друга жена, но нямат намерение да предприемат каквото и да е спрямо нея.

4. Винаги си остават деца - факт е, че в дъното на душата си мъжът винаги си остава дете. Той ще продължи да харесва колички с дистанционно управление, да гледа футбол, да играе карти с приятели и т.н. В това време жените може да излязат по женски, да отидат на пазар или да се поглезят. Няма нужда да се сърдят, че не им се обръща внимание, все пак мъжете и жените имат различни интереси.

5. Винаги мислят за секс - за разлика от дамите, мъжете винаги мислят за секс. Често си представят интимни сцени и мечтаят за разнообразие в леглото и перверзни неща.
Автор: Ралица Солакова