Миранда Косгроув се възстановява

Звездата Миранда Косгроув се надява, че скоро ще проходи спокойно отново след като премина няколко седмици физиотерапия на счупения й глезен. Актрисата и певица бе принудена да прекрати своето турне "Dancing Crazy Tour" в Северна Америк

2011-09-19 15:39:34
Миранда Косгроув се възстановява
Звездата Миранда Косгроув се надява, че скоро ще проходи спокойно отново след като премина няколко седмици физиотерапия на счупения й глезен.

Актрисата и певица бе принудена да прекрати своето турне "Dancing Crazy Tour" в Северна Америка, по време на което искаше да представи новия си албум "Sparks Fly". През август автобусът, в който се вози тя, бе ударен от трактор и певицата си счупи глезена.

Тя бе оперирана и в момента се възстановява с помощта на физиотерапевт. В профила си в Twitter Миранда споделя: "Ще ходя доста често на физиотерапия. Може би ще съм способна да ходя спокойно най-рано след един месец. Не мога да чакам!"

По време на възстановяването си Косгроув ще стои в звукозаписното студио, където ще записва нова музика и ще  се подготвя за предстоящата учебна година в колежа, в който учи. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия