Деми Ловато направи страхотно шоу в Ню Йорк

Деми Ловато излезе на Сцената на "Hammerstein Ballroom" в Ню Йорк вчера вечерта, където направи страхотно шоу за своите фенове. Певицата от една година не се бе показвала на сцена със свое представление, но през изминалата вечер зареди

2011-09-18 18:46:56
Деми Ловато направи страхотно шоу в Ню Йорк
Деми Ловато излезе на Сцената на "Hammerstein Ballroom" в Ню Йорк вчера вечерта, където направи страхотно шоу за своите фенове.

Певицата от една година не се бе показвала на сцена със свое представление, но през изминалата вечер зареди почитателите си с доста енергичен концерт. Ето и какво написа тя в Twitter точно преди събитието: "Толкова съм развълнувана за шоуто довечера. Благодаря на всички, които помогнаха за организацията. Ню Йорк, готови ли сте за разбиващ купон!"

Деми Ловато добави към коментарите си и следното: "Аз се оттеглих за малко от сцената, което бе лошо за кариерата ми, но много е радвам и съм горда, че това стана така, защото иначе нямаше да отида да се лекувам. Дори не знам дали и щях да седя сега тук, даже и дали щях да съм жива!"

В края на миналата година звездата влезе в рехабилитационен център за лечение на емоционални и ментални проблеми. Тогава тя сподели, че има нужда от помощ, защото не се чувства добре. В началото на тази година пък й се наложи и да посети друга клиника, тъй като имаше проблеми с храненето. Всичко това я отдели от музикалната й кариера, но ето, че сега Деми се завръща с пълна сила.

Ето клипче с песента "Lightweight", която Деми изпя в залата Hammerstein Ballroom в Ню Йорк:

Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия