Ана Кендрик – доволна от края на „Здрач” (+видео)

Американската актриса Ана Кендрик разкри, че, за разлика от много други звезди от каста, тя е доволна от края на вампирската поредица „Здрач”. 26-годишната знаменитост, която има поддържаща роля в популярната сага, призна, че се чувс

2011-09-18 13:43:20
Ана Кендрик – доволна от края на „Здрач” (+видео)
Американската актриса Ана Кендрик разкри, че, за разлика от много други звезди от каста, тя е доволна от края на вампирската поредица „Здрач”.

26-годишната знаменитост, която има поддържаща роля в популярната сага, призна, че се чувства истински щастлива от наближаващия финал на „Здрач”, тъй като доста се е изтормозила по време на част от снимките за поредицата, а и понякога изпитва страх от най-запалените фенове, които се опитват да се докопат до своите идоли по всякакъв начин.

„Всъщност се радвам, че сагата е към края си. Чувствам истинско облекчение от факта, че не загубих някой от пръстите на ръцете или краката си, заради измръзване по време на снимките в Канада, или пък някой кичур коса, заради екзалтираните фенове. Чувствам се така, сякаш съм извършила истински подвиг”, заяви в свое скорошно интервю Кендрик.

„Здрач: Зазоряване – Част 1” ще се качи на големия екран в САЩ на 18 ноември. Премиерата на последния филм от поредицата пък се очаква около година по-късно.

Вижте трейлъра на
„Здрач: Зазоряване – Част 1”:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия