Овца е на път да се превърне в покойния гадател Паул

Новозеландска овца е на път да си спечели славата на покойния вече октопод Паул, който се прочу из целия свят с безпогрешните си прогнози на изхода от футболните мачове, част от Световното първенство по футбол през 2010 г. Домашното животно, н

2011-09-17 22:34:33
Овца е на път да се превърне в покойния гадател Паул
Новозеландска овца е на път да си спечели славата на покойния вече октопод Паул, който се прочу из целия свят с безпогрешните си прогнози на изхода от футболните мачове, част от Световното първенство по футбол през 2010 г.

Домашното животно, носещо името Сони Уул, предрече победа за отбора на Нова Зеландия над Япония по време на Световната купа по ръгби.

Подобно на начина, по който Паул предвиждаше изхода от спортните срещи, овцата трябваше да избере от коя купа сено да похапне – тази, зад която седи националният флаг на Нова Зеландия, или пък тази, над която се развява знамето на Япония.

След кратко колебание Сони Уул се спря на тима на островната държава, намираща се в югозападната част на Тихия океан, който в действителност успя да грабне победата, при това с убедителния резултат от 83 на 7.

Дали правилната прогноза на домашното животно се дължи на чиста случайност или то притежава гадателски способности, подобни на тези, които демонстрира приживе октоподът Паул, предстои да разберем..
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия