Джоли и Пит отново заедно на екран?

Холивудският актьор Брад Пит разкри, че иска отново да се снима във филм заедно с настоящата си любима Анджелина Джоли, от която има три деца. През 2005 г. двете знаменитости заснеха екшън комедията „Мистър и мисис Смит”, натрупал

2011-09-16 15:01:42
Джоли и Пит отново заедно на екран?
Холивудският актьор Брад Пит разкри, че иска отново да се снима във филм заедно с настоящата си любима Анджелина Джоли, от която има три деца.

През 2005 г. двете знаменитости заснеха екшън комедията „Мистър и мисис Смит”, натрупала печалби в размер на повече от 197 милиона долара в световния боксофис. Именно на снимачната площадка на лентата припламна любовта между Джоли и Пит, които са заедно вече от близо шест години.

„Ние трябва да правим всичко заедно. Ако се снимаме в един и същи филм, ще можем след това и да си починем заедно от работата. Анджи е чудесен екранен партньор. Двамата сме страхотен тандем, който трябва отново да се събере”, коментира в свое скорошно интервю Пит.

Всъщност неотдавна и двамата бяха спрягани за участие в новия филм за Клеопатра, който вероятно ще излезе на големия екран след около две години. Все още обаче участието на Брад Пит е под въпрос.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия