Колко време отнема на мъжете да се приведат в добър външен вид сутрин?

Средно около 18 минути са необходими на британските мъже да се приведат в добър външен вид сутрин, сочат резултатите от последни проучвания. Оказва се, че представителите на силния пол прекарват около 3 дни и половина от живота си в кипрене пр

2011-09-16 12:15:44
Колко време отнема на мъжете да се приведат в добър външен вид сутрин?
Средно около 18 минути са необходими на британските мъже да се приведат в добър външен вид сутрин, сочат резултатите от последни проучвания.

Оказва се, че представителите на силния пол прекарват около 3 дни и половина от живота си в кипрене пред огледалото. 54% се стремят да изглеждат добре, за да направят впечатление на интимната си партньорка, а една четвърт признават, че добрият външен вид се е превърнал в поле за съревнование с приятелите им.

Въпреки това, 38% от мъжете споделят, че не знаят как точно да полагат грижи за себе си. Те обаче се срамуват да потърсят съвети за подобряване на външния си вид от когото и да било.

Резултатите от проучването също така сочат, че представителите на силния пол във Великобритания се стремят най-често да подражават на стила на звезди като футболиста Дейвид Бекъм и актьорите Даниел Крейг и Колин Фърт.

А на вас колко време ви отнема, за да се приведете в добър външен вид сутрин?
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия