50 Cent бил гей?

Хип-хоп изпълнителят The Game обяви рапъра 50 Cent за гей. 31-годишният певец, който наскоро си спечели редица негативни коментари по свой адрес, след като сподели мнението си по повод хомосексуалните мъже и заразените с ХИВ, направи поредно ск

2011-09-16 11:25:43
50 Cent бил гей?
Хип-хоп изпълнителят The Game обяви рапъра 50 Cent за гей.

31-годишният певец, който наскоро си спечели редица негативни коментари по свой адрес, след като сподели мнението си по повод хомосексуалните мъже и заразените с ХИВ, направи поредно скандално изказване. В отговор на многобройните обвинения към него, че е хомофоб, The Game побърза да се защити в Twitter.

„Ако сте гейове, бъдете си такива! Аз нямам проблем с хомосексуалните хора... дори харесвам музиката на Елтън Джон. Но огледайте се наоколо, в последно време всички станаха гейове. Фризьорът на приятелката ми е такъв, но е готин. 50 Cent също е гей, но се разбирахме чудесно”, написа на официалната си страница хип-хоп изпълнителят.

За никого не е тайна, че от известно време насам взаимоотношенията между The Game и 50 Cent са изострени. Изглежда първият дори е решил да хвърли малко кал върху доскорошния си приятел, обявявайки го за хомосексуалист.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия