Вижте жената с най-дългите нокти в света

Крис Уолтън от Америка не е рязала ноктите си в продължение на 18 години. Сега тя вече е част от Книгата на рекордите Гинес като жената, която има най-дългите нокти на ръцете в целия свят. Певицата редовно участва във фотосесии, като показва своит

2011-09-16 00:02:37
Вижте жената с най-дългите нокти в света
Крис Уолтън от Америка не е рязала ноктите си в продължение на 18 години. Сега тя вече е част от Книгата на рекордите Гинес като жената, която има най-дългите нокти на ръцете в целия свят.

Певицата редовно участва във фотосесии, като показва своите извити, но грижливо лакирани и поддържани нокти. Тя влезе в Книгата на рекордите Гинес за 2012 година.

Ноктите й на лявата ръка са дълги 3.1 метра, а на дясната 2.92 метра. 45-годишната изпълнителка сама поддържа маникюра си, избягва да плува, но не заради него, а заради прическата си.

След като постави рекорд, Крис има намерение малко да намали маникюра си, но не и да го премахне, защото е свикнала с него и смята, че ако няма нокти, ще има доста проблеми в ежедневието.

Предишната рекордьорка Лий Редмънд е имала нокти с дължина 8.53 метра, но те са се счупили след пътнотранспортно произшествие. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия