На българина са му нужни 180 секунди, за да стигне до оргазъм

Българинът се нуждае едва от 3 минути, за да стигне до оргазъм. На българските жени са им нужди 10-15 минути, за да стигна финала. До тези изводи е достигнала известна българска сексоложка, която направила статистика на базата на резултати от други п

2011-09-15 00:52:40
На българина са му нужни 180 секунди, за да стигне до оргазъм
Българинът се нуждае едва от 3 минути, за да стигне до оргазъм. На българските жени са им нужди 10-15 минути, за да стигна финала. До тези изводи е достигнала известна българска сексоложка, която направила статистика на базата на резултати от други проучвания.

Българският мъж не е издръжлив под завивките, защото консумира големи количества алкохол и често има проблеми в работата. Мъжете не могат да водят качествен сексуален живот, ако постоянно мислят за своите проблеми. Представителите на силния пол все по-рядко искат да правят секс, защото са подложени на стрес и жените имат големи изисквания от тях в леглото, а това ги натоварва допълнително.

В същото време дамите имат нужда от повече секс, удоволствие и ласки, а рядко получавали тези неща. Българките все по-рядко свършват и се притесняват от излишните си килограми по време на сексуалния акт, а това им пречи да се отдадат на удоволствие на 100%.

Най-често едва двойка има разминавания относно секс, след като и двамата прехвърлят 30-те години. Тогава жените искат едно, а мъжете друго и рядко предпочитанията им съвпадат. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия