Мъж шокира докторите - бременен е! До два месеца ще ражда

24-годишен мъж от Израел определено шокира докторите преди няколко дни, като им съобщил, че е бременен и иска да бъде прегледан. Мъжът се появил на бял свят с женски полови органи и външност, но съзнанието му било на мъж и затова години по-късно той

2011-09-14 23:22:20
Мъж шокира докторите - бременен е! До два месеца ще ражда
24-годишен мъж от Израел определено шокира докторите преди няколко дни, като им съобщил, че е бременен и иска да бъде прегледан. Мъжът се появил на бял свят с женски полови органи и външност, но съзнанието му било на мъж и затова години по-късно той променил пола си. Неговата самоличност се пази в тайна, но се знае, че това е първият транссексуален израелец.

Преди три години е премахнал своите гърди, пил е хормонални таблетки и си е пуснал козя брадичка, но все пак е решил да запази своите репродуктивни полови органи.

Израелецът е женен за мъж и иска от всички приятели, познати и околните да му говорят в мъжки род. Външният му вид определено е мъжки и никой не би предположил, че това е транссексуална личност. Бременността му засега върви нормално и се очаква след два месеца да роди своето дете.

36-годишният Томас Бийти е първият мъж, който забременя. През 2010 година той се сдоби с третия си наследник. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия