Сп. Vogue показа какво е да имаш 35-сантиметрова талия (+ снимки)

Етел Грейнджър е притежавала 35-сантиметрова талия заради сексуалните желания на своя любим. Италианското сп. Vogue публикува снимки на модела Стела Тенант, които са обработени с Photoshop и талията на манекенката изглежда като тази, която е имала Ет

2011-09-13 13:08:16
Сп. Vogue показа какво е да имаш 35-сантиметрова талия (+ снимки)
Етел Грейнджър е притежавала 35-сантиметрова талия заради сексуалните желания на своя любим. Италианското сп. Vogue публикува снимки на модела Стела Тенант, които са обработени с Photoshop и талията на манекенката изглежда като тази, която е имала Етел. Покойната британка е вписана в Книгата на рекордите на Гинес като жената с най-малка талия.

Етел Грейнджър е родена през 1905 година и си отива от този свят 77 години по-късно. Нейният съпруг смятал, че заради модата от 20-те години дамите често изглеждали плоски като дъски. Затова той искал неговата половинка да носи корсет, като накрая я убедил дори да спи с него. Така с времето талията на Етел се смалила и достигнала до 35 сантиметра!!!

Астрономът Уилям Арнолд Грейнджър бил на мнение, че жената може да има повече наследници, ако стяга талията си. Той си падал също така по пиърсинга и високите токове и именно заради смятал Етел за перфектна жена.






















Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия