С едно евро изминаваш 100 километра

Германската фирма за производство на автомобили “Opel” със сигурност знае как да привлече вниманието към себе си. Компанията обяви, че на 64-ото международно автоизложение във Франкфурт ще представи революционен електромобил, който м

2011-09-10 16:26:57
С едно евро изминаваш 100 километра
Германската фирма за производство на автомобили “Opel” със сигурност знае как да привлече вниманието към себе си.

Компанията обяви, че на 64-ото международно автоизложение във Франкфурт ще представи революционен електромобил, който може да измине разстояние от 100 километра, харчейки енергия само за едно евро.

Новият икономичен автомобил, който се отличава и с нулево изхвърляне на вредни емисии във въздуха, може да развива скорост до 120 км/ч и е перфектен за градски условия, тъй като размерите му са значително по-малки от тези стандартните леки коли.

Единственият недостатък на електромобилa е, че в него могат да се возят до двама души, което го прави изключително неподходящ за семействата с деца.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
MB1992
преди 10 години

"С едно евро минаваш 100км" и караш кола която при кикдаун издава същия звук като ел. инвалидна количка.Вдигала 120... Моята кола (дизел) вдига 250 и знам, че след 3 години няма да сменям резервоара (Щото на ел. колите им се сменят батериите на 3 години). Също знам, че ако тръгна от Русе за София, няма да ми трябват 2 дни. (Щото ел. колата може да мине 200км нормално и после трябва 10 часа да се зарежда)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия