Грандиозен скандал в Америка - мъж стана баща на 150 деца

В Америка се разяри сериозен скандал, след като стана ясно, че мъж,  донор на сперма, е баща на ... 150 деца. Този случай определено може да доведе до кардинални промени в областта на здравеопазването. Райън Крамър се появил на бял свят, благ

2011-09-09 13:56:44
Грандиозен скандал в Америка - мъж стана баща на 150 деца
В Америка се разяри сериозен скандал, след като стана ясно, че мъж,  донор на сперма, е баща на ... 150 деца. Този случай определено може да доведе до кардинални промени в областта на здравеопазването.

Райън Крамър се появил на бял свят, благодарение на изкуственото осеменяване, но оставал неприятно изненадан, когато разбрал, че има 150 биологични братя и сестри. Тази тенденция е изключително опасна и предразполага към разпространяването на генетични заболявания и кръвосмешение.

Майка му видяла другите момчета и момичетата и според нея те са почти еднакви. Банките за сперми трупат пари, като дават на дамите възможност да заченат от един и същи мъж, дарил спермата си.

Родителите на въпросните 150 момчета и момичета настояват да бъдат взети по-строги мерки и да бъде ограничен броят на опложданията от един донор. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия