Прабаба уголеми гърдите си и започна да се среща с млади мъже

Прабаба на 65-годишна възраст решила да се подмлади няколко годинки, като увеличила бюста си и вече смело излиза на срещи, като повечето й кавалери са значително по-млади от нея. През последните 15 години Джоан Лойд се е грижела за болния си съпру

2011-09-08 22:18:48
Прабаба уголеми гърдите си и започна да се среща с млади мъже
Прабаба на 65-годишна възраст решила да се подмлади няколко годинки, като увеличила бюста си и вече смело излиза на срещи, като повечето й кавалери са значително по-млади от нея.

През последните 15 години Джоан Лойд се е грижела за болния си съпруг, който си е отишъл от този свят през изминалата година. Тя споделила, че операцията й за уголемяване на гърдите струвала 4 250 лири, но парите си заслужавали, защото си е върнала самочувствието и радостта от живота.

Джоан е много доволна от новия си бюст. След раждането на децата си, гърдите й се смалили до най-малкия размер, но след направената интервенция тя отново се радва на гърди, които запълват сутиени с чашка F.

65-годишната жителка на Великобритания е имала няколко срещи с мъже, като единият от тях бил на 24 години. Повечето представители на силния пол дори не разбрали истинската й възраст.

Възрастната жена поддържа добрата си фигура с ежедневни упражнения, тя е майка на четири деца, 13 внуци и 6 правнуци. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия