Месецът, в който сме се появили на бял свят, показва кои професии ни подхождат най-много.

През първия месец от годината се раждат предимно хора, които в последствие стават инкасатори или лекари, но не и металурзи.
През месеца на влюбените се раждат творчески личности, които се занимават с творчески професии.
За родените през първия месец на пролетта е подходящо да работят като пилоти.

През април месец се раждат хора, които имат разнообразни професии, но трябва да се има предвид, че родените през този месец често имат доста проблеми със здравето и по-нисък коефициент на интелигентност.
Хората, родени през май месец, нямат добри спортни качества, но се справят добре с работата в политиката.

През лятото почти не се раждат хора, които да работят като лекари или зъболекари. Често хората, които са се появили на бял свят през юни месец, стават директори и печелят нобелови награди.

През юли месец се раждат доста машинисти, строители, писатели и актьори. През най-горещия месец на лятото се раждат много хора, които в последствие се занимават със строителство.

Хората, които са родени през първия месец на есента, имат завидни спортни качества, справят се добре и с академичните науки, обикновено тези хора са имали добър успех в училище, защото са били най-големите деца в класа, а това си е оказвало своето влияние.

Октомврийските деца живеят дълги години, а тези, които се родени през ноември, трябва да пазят нервите си, защото се предразположени към проблеми с психиката.
През последния месец на годината се раждат много хора, които стават зъболекари или месии - религиозни и политически.
Автор: Ралица Солакова