Спрягат Еди Мърфи за водещ на „Оскари 2012”

Американският комик Еди Мърфи е спряган за водещ на церемонията по връчването на „Оскарите”, която ще се състои през февруари на 2012 г. Ако се вярва на слуховете, 50-годишният актьор вече водел преговори с директора на Академията,

2011-09-06 16:18:02
Спрягат Еди Мърфи за водещ на „Оскари 2012”
Американският комик Еди Мърфи е спряган за водещ на церемонията по връчването на „Оскарите”, която ще се състои през февруари на 2012 г.

Ако се вярва на слуховете, 50-годишният актьор вече водел преговори с директора на Академията, който бил твърдо убеден, че Мърфи би бил най-добрият избор за водещ на предстоящата церемония.

„Никой не е по-запознат с филмите в момента от Еди Мърфи. Той може да цитира по една сцена от почти всяка лента, при това дума по дума. Това със сигурност би било голям плюс за всеки водещ на „Оскарите”. Освен това, Еди Мърфи и Уил Смит в момента са най-добрите актьори в комедии в световен мащаб”, коментира неизвестен източник за deadline.com.

Според запознати организаторите на „Оскари 2012” искали да са сигурни, че тази година церемонията ще бъде от високо ниво, затова възнамерявали да заложат на добре познато на всички лице, в чиито качества са напълно убедени. За миналогодишните водещи – Ан Хатауей и Джеймс Франко, имаше редица негативни коментари.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия