Мъж, недоволен от проститутките, които поръчал, влезе в затвора

26-годишен американец, който останал недоволен от двете проститутки, които си поръчал, влезе в затвора. Младият мъж си наел хотелска стая и решил да я оползотвори, като си поръча жрица на любовта по интернет. Въпреки че имал възможността да хар

2011-09-06 15:04:01
Мъж, недоволен от проститутките, които поръчал, влезе в затвора
26-годишен американец, който останал недоволен от двете проститутки, които си поръчал, влезе в затвора.

Младият мъж си наел хотелска стая и решил да я оползотвори, като си поръча жрица на любовта по интернет. Въпреки че имал възможността да хареса избраницата си по снимка, когато тя дошла, американецът не останал доволен от външния й вид.

Ето защо той я изпратил да си ходи и поръчал нова проститутка. Когато тя пристигнала на адреса, мъжът отново заявил, че не е доволен и няма желание да прави секс с нея. Междувременно обаче той се обадил и на фирмата за компаньонки, за да поиска да му бъдат върнати обратно 160-те долара, които предварително платил.

Тъй като сутеньорите категорично заявили, че не връщат пари, мъжът бил принуден да алармира за случая в полицията. За негово огромно нещастие обаче, когато органите на реда пристигнали в хотелската му стая, те закопчали ръцете му с белезници, а след това му обяснили, че в щата, в който се намира, плащането за секс е престъпление. Макар и нарушението му да се счита за незначително, 27-годишният американец все пак прекарал една нощ зад решетките.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия