Жена нокаутира мечка

22-годишната американка Брук Колинс нокаутира мечка, за да спаси от лапите й дакела си. В неделя вечерта младата жена пуснала кучетата си Фъдж и Токи на двора и търпеливо изчаквала те да си свършат нуждите. В един момент обаче единият от четири

2011-09-03 22:29:27
Жена нокаутира мечка
22-годишната американка Брук Колинс нокаутира мечка, за да спаси от лапите й дакела си.

В неделя вечерта младата жена пуснала кучетата си Фъдж и Токи на двора и търпеливо изчаквала те да си свършат нуждите. В един момент обаче единият от четириногите домашни любимци започнал да лае неудържимо.

Когато погледнала да види какво се случва, Колинс забелязала, че дакелът й е бил нападнат от мечка, която вече го държала в устата си, досущ като сьомга. Без да размишлява много над ситуацията жената побягнала към мечката, настигнала я и ударила едно силно кроше в муцуната й. Зашеметен от удара, едрият хищник изпуснал Фъдж от устата си и побягнал към гората.

„Всичко се случи толкова бързо. Единственото, за което мислех в този момент, беше, че не трябва да оставям кучето ми да умре. Знам, че постъпката ми беше глупава, но не можах да направя нищо друго”, коментира пред местния вестник Колинс.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия