Как да увеличим парите си?

Искате да сте богати?  Това може да стане, но трябва да спазвате някои правила. Ако искате да се радвате на отлично финансово благосъстояние, не бързайте да харчите парите, които получавате.  Според поверието, дори не трябва да ги бр

2011-09-03 15:06:05
Как да  увеличим парите си?
Искате да сте богати?  Това може да стане, но трябва да спазвате някои правила.

Ако искате да се радвате на отлично финансово благосъстояние, не бързайте да харчите
парите, които получавате.  Според поверието, дори не трябва да ги броите. Просто трябва да ги занесете вкъщи и им дайте възможност да пренощуват.  Чак след това може да ги преброите и да ги харчите.

Говори се, че парите привличат  повече пари към себе си. Затова трябва да запазите най-едрата банкнота и да не  я харчите една година. Познавачи казват, че колкото по-дълго я пазите у дома, толкова повече пари ще привлечете.

Смята се,  че червеният цвят привлича парите. Затова е най-добре  портмонето ви да е в червено.  А за да засилите действието на поверието, носете в него парче червена хартия.

Всеки път, когато излизате от къщи  оставяйте пред огледалото в антрето банкнота, така че тя  да се  отразява в огледалото. Това щяло да помогне за умножаването на парите дори във ваше отсъствие.

Успех! Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия